Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Hjälp till med Björnbodaskolans kväll!

  Äntligen blir det Björnbodaskolans kväll igen! Nästa torsdag den 18 maj närmare bestämt. Hoppas att just du och din familj kommer!

  Föräldraföreningen har hand om fikaförsäljningen i matsalen, och till den är det två saker vi önskar hjälp med:

  1. Baka det goda fikabrödet! I många år har skolans föräldrar lämnat in massor med gott hembakt fikabröd till fikat. Vi hoppas att ni vill hjälpa till med baket även denna gång. Det du har bakat lämnar du in vid matsalen kl 7.45 – 8.15 torsdag den 18:e. Märk gärna det du bakat med innehållsförteckning. Om du bakar större kakor/bröd är vi tacksamma om du skär dem i portionsbitar.
  2. Hjälp till vid fikaförsäljningen! Har du möjlighet att hjälpa till i matsalen? Kontakta då gärna Nicole (nicole.medin@bjornbodaff.se) eller Anders (anders.green@bjornbodaff.se) och berätta vilka tider du kan hjälpa till. Kl 16 samlas vi för att möblera om, förbereda fikatallrikarna och koka kaffe. Kl 17-19 är det försäljning och kl 19 behöver vi röja undan efter oss.

  Dela gärna denna information på sociala medier. Vi ses den 18:e!

  Published on maj 10, 2017 · Filed under: Meddelanden;
  Kommentarer inaktiverade för Hjälp till med Björnbodaskolans kväll!
 
false