Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Omlagd gångväg till Vinsta västra

  Med anledning av byggarbeten för Förbifart Stockholm kommer Trafikverket att bygga en ny gångväg till Vinsta grundskola västra (mellan- och högstadieskolan där de flesta av Björnbodaskolans tidigare elever går).

  Trafikverket hade i höstas ett informationsmöte uppe på Vinsta västra och då meddelades att deras arbetsområde skulle korsa den nuvarande gångvägen och att man skulle lösa detta med grindar som skulle öppnas och stängas för barnen beroende på när byggtrafiken behövde komma fram. Närvarande föräldrar ansåg detta vara en farlig och otillfredsställande lösning för en gångväg som nyttjas frekvent av barn så unga som 10 år. Självklart måste ett sådant arbetsområde vara helt inhägnat!

  Ett förslag/krav framfördes om att Trafikverket skulle bygga en ny gångväg för barnens säkerhet och glädjande nog har man beslutat att göra just detta! Se karta nedan.

  Published on januari 16, 2017 · Filed under: Extern information;
  Kommentarer inaktiverade för Omlagd gångväg till Vinsta västra
 
false