Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Inför årets verksamhet

  Nicole Medin och Pernilla Fernberger har idag träffat rektor Carina Lucas för ett första möte. Vi diskuterade formerna för samarbetet mellan föräldraföreningen och skolan framöver. Känslan efter mötet var bra!

  Samarbetet kommer att bli ungefär som tidigare med några förändringar. Vi kom överens om att använda begreppet föräldrasamverkansmöte istället för klassombudsmöte, för att förtydliga att inte enbart klassombuden är välkomna. Rektor kommer att vara med på ungefär halva mötet och för den delen av mötet kommer vi att ha en på förhand bestämd agenda. Formerna för kallelser, agenda osv kommer att meddelas senare.

  Datum för årsmötet är inte satt ännu. Vi tar gärna emot fler intresseanmälningar för styrelsearbete! Maila på intresse@bjornbodaff.se.

  Published on augusti 30, 2016 · Filed under: Meddelanden;
  Kommentarer inaktiverade för Inför årets verksamhet
 
false