Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Vill du kandidera till styrelsen nästa läsår? Eller vara klassombud?

  Inför höstens årsmöte är det dags att börja hitta kandidater till styrelsen. De flesta i sittande styrelse har varit med länge och jobbat mycket med till exempel lokalfrågan. Till hösten har fyra av sju i styrelsen barn endast i mellanstadiet, vilket sannolikt kommer innebära att vi inte ens har barn i Björnbodaskolan längre (se information om detta i minnesanteckningarna från klassombudsmötet 16 mars). Så det behövs ett antal engagerade och intresserade föräldrar som är beredda att ta över, för att föräldraföreningen skall kunna överleva och vara fortsatt aktiv.

  Styrelsen har en ordförande, fyra ledamöter och två suppleanter. Vi träffas en halvtimme innan ordinarie klassombudsmöten, samt någon gång ibland andra tillfällen vid behov. Man tar på sig så mycket eller lite jobb som man själv vill och mäktar med.

  Föräldraföreningen tillämpar inte klassisk valberedning utan det är egen intresseanmälan som gäller. Du kan maila din intresseanmälan till ordförande Åsa Lundborg (asa.lundborg@bjornbodaff.se).

  Fundera också på om du vill vara klassombud! Vi kommer igång snabbare i höst om klassombuden är på plats!

  Published on mars 18, 2016 · Filed under: Meddelanden;
  Kommentarer inaktiverade för Vill du kandidera till styrelsen nästa läsår? Eller vara klassombud?
 
false