Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Svar på vardagsnära frågor

  Det finns så mycket att säga om lokalfrågan för tillfället att de mer vardagsnära frågorna trängts undan från våra klassombudsmöten. För att i någon mån kompensera för detta skickade styrelsen några frågor till skolledningen, av vilka några har besvarats av vikarierande rektor Anders Sjöberg.

  Om årskurs 4 som blir kvar på Vinsta västra

  Vi kommer efter diskussion med personalen och utbildningsförvaltningen låta åk 4 på Vinsta v:a stanna kvar i befintliga lokaler. Orsaken till detta är att ventilationsaggregat nu är beställda och kan vara i drift till några dagar efter terminsstart. Vi ser det även som en pedagogisk fördel att låta fyrorna vara samlade på samma plan.

  Om socialpedagogtjänsten som blir vakant vid nyår

  Ny tjänst socialpedagog/kurator kommer att gå ut under denna vecka. (Vid publicering av detta inlägg finns dock ingen tjänst annonserad på Arbetsförmedlingen enligt länken på skolans hemsida.)

  Om hemsidan som är dåligt uppdaterad, särskilt gällande kontaktuppgifter

  Arbetet med korrigeringar gällande hemsidan har påbörjats av David som kommer att hjälpa till på expeditionen fram till dess att den nya intendenten är på plats i mitten av februari.

  Om vaktmästare som uppenbart inte finns i tillräcklig omfattning

  Extra vaktmästare (Jesper) är anställd fram till mitten av januari då vår nya ordinarie vaktmästare (Friad) kommer att tillträda sin tillsvidaretjänst.

  Om förskoleklassen som behöver extra resurser

  Fritids hus D (Solen). Ordinarie personal är oförändrad. Två extra resurspersoner (Amanda och Jonatan) har anställts för att stödja på enheten. (Dock svarar rektor inte på hur länge dessa extraresurser får vara kvar.)

  Om trafiksignaler i korsningen Skattegårdsvägen/Krossgatan

  Det är oklart vem som driver frågan om trafiksignaler.

   

  Published on december 18, 2015 · Filed under: Meddelanden;
  Kommentarer inaktiverade för Svar på vardagsnära frågor
 
false