Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

  • Info om skolgården på Vinsta Vänstra

    Vinsta grundskolas avgående rektor Magnus Johansson skriver följande om skolgården i sitt rektorsbrev för december:

    Det är flera som uttryckt besvikelse över att skolgårdsprojektet på Vinsta västra inte påbörjats. Skolgården skulle utvecklas för att gynna både våra (år 6-9) och Björnbodaskolans (år 4-6) elever, som numera inryms i fastigheten. Frustrationen har varit stor även hos mig då vår skolas ledning inte var den som skulle driva frågan. Under november/december har jag dock tillsammans med förvaltningens lokalansvarige återtagit frågan, en plan har utarbetats och en upphandling pågår just nu. Tänkt är en gradänglösning i skogspartiet där man både kan hänga på raster men också samla en klass för utomhuspedagogiska lektioner, en parkourpark, nya sittmöbler, en uppfräschning av basket- och fotbollsplanen samt en allmän uppiffning av ytan framför huvudentrén. Vintern till trots hoppas jag att det kommer hända en del rätt snart.

    Published on december 18, 2015 · Filed under: Lokaler;
    Kommentarer inaktiverade för Info om skolgården på Vinsta Vänstra
 
false