Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

  • Årskurs 4 skall gå på teater!

    Vi satsar lite extra på kulturen! Föreningen erbjuder sedan länge ett kulturbidrag till alla klasser. Uttaget av kulturpengarna har dock minskat. Vi vill ju att alla elever skall få ta del av pengarna så denna termin har vi marknadsfört bidraget direkt till lärarna. Vi kommer också framöver att berätta här på hemsidan om de kulturaktiviteter vi bidrar till. Kulturbidraget är detta läsår 75 kr per elev.

    Först ut att boka in en kulturupplevelse blev årskurs 4, som idag meddelat att de skall gå på teater. De kommer att se Den vita stenen på Pantomimteatern. Roligt, tycker vi och hoppas att barnen får en fin upplevelse!

    Published on oktober 22, 2015 · Filed under: Meddelanden; Tagged as:
    Kommentarer inaktiverade för Årskurs 4 skall gå på teater!
 
false