Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Minnesanteckningar från klassombudsmöte 2014-09-23

  I och med att budgetförslaget antogs så kommer skolan att få möjlighet att starta ordentlig rastverksamhet i samarbete med Trivselledarna. Föräldraföreningen kommer att betala för utbildning och ett ”startpaket” med informationsmaterial och utrustning som behövs. Avsikten är att alla elever skall känna att rasten är trygg och rolig, även de äldsta barnen som kanske ledsnat på att hoppa hopprep och spela kula. Vi hoppas att arbetet kan komma igång snabbt och ser fram emot att höra vad barnen tycker om de nya rasterna.

  Styrelsen har haft ett möte med nya rektorn, Håkan Wiklund. Samtalet handlade mycket om kommunikation. Styrelsen ser med tillförsikt fram emot samarbetet med Håkan. Vi hoppas att han skall komma på våra klassombudsmöten så att vi föräldrar får möjlighet till direktkontakt med honom. Samarbetet med Vinstgård är ju en fråga som vi började jobba med förra läsåret och Håkan tycker också att detta är angeläget.

  Vi drar ingång förberedelserna för isbanan redan nu. En lapp om intresse att delta i spolningen kommer att delas ut i klasserna. Förra året var intresset stort och vi hoppas att lika många är sugna på att delta detta år. Och att kung Bore också vill vara med!

  Till nästa möte med rektorn skall vi ta upp följande:

  • Hur säkerställer skolan att barn i behov av särskilt stöd får det stöd de behöver och har rätt till?
  • Belysning på skolgården
  • Elevhälsan, är hälsoteamet tillräckligt i förhållande till mängden barn?
  Published on september 23, 2014 · Filed under: Föreningsdokument; Tagged as:
  Kommentarer inaktiverade för Minnesanteckningar från klassombudsmöte 2014-09-23
 
false