Nästa möte

Måndag 4 november 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 230 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Klassombudsmöte 2014-04-23

  Skolan informerar

  Denna gång deltog Inga-Lill på mötet.

  • Temadag Mot alla odds pågår i åk 4-6. Juha är ansvarig för detta. Temat innebär att eleverna ska lära sig om och få större förståelse för olika funktionshinder. Under temadagarna kommer gästföreläsare och eleverna får dessutom testa hur det är att ha funktionshinder och att vara ledsagare. Exempel på aktiviteter är munmålning, rullstolsbasket och Goal ball. Tanken är att ha dessa temadagar var tredje år så att alla mellanstadieelever får delta.
  • Artikel i DN 12 april handlar om att Stockholms stad får underkänt för skolbyggnationsplaneringen. Björnbodaskolan omnämns i artikeln.
  • Antagningen till Förskoleklasserna är klara och föräldrarna har fått besked. Eleverna kommer på besök under maj.
  • 20 maj kommer alla fritids stänga kl 15.30 pga event för all fritidspersonal i Stockholm. Vid problem ska Cecilia Grahn kontaktas. Information har gått ut till föräldrarna.
  • Tjänstefördelningen för nästa läsår pågår. Samma personalmängd som detta läsår. Det blir tre stycken fyror, femmor och sexor nästa år.
  •  Mattelyftet är en kompetensutvecklingsaktivitet för alla mattelärare.

  Fråga till Inga-Lill: Alla duschar har inte duschdraperi vilket leder till att tjejerna köar till den dusch som har draperi. Inga-Lill kollar med Charlotta om möjlighet att skaffa draperi till både tjejernas och killarnas duschar.

  Ny skolbyggnad: Plan på F-9 skola med 1 000 elever. Finns ett inriktningsbeslut, men beslut om eventuell nybyggnad sker troligen inte före valet.

  Möte med rektor och Gunnar Wollin

  Föräldraföreningen kommer få se ritning på nya skolbyggnaden i förväg, två våningar planeras och eventuellt källare.

  60 elever till Vinstagårdskolan i 7:an varav 30 elever från Björnbodaskolan. Vinstagårdsskolan fick inga anmärkningar från skolinspektionen. Klasser från Björnbodaskolan bjuds in till visning av terminens projekt på Vinstagårdsskolan.

  Vinstagårdsskolan kommer finnas åtminstone 5 år till, sedan fasas skolan ut för att ingå i Björnbodaskolan om den blir en F-9-skola.

  Föräldraföreningen har möte med Gunnar Wollin igen den 5 maj.

  Övrigt

  Finns inga planer för rastverksamhet för åk 6.

  Arbetsgrupperna

  Björnbodaskolans kväll 21 maj. Dokumenten på föräldraföreningens hemsida är inte uppdaterade ännu.

  Övrigt

  De närvarande undrar: Hur kommer det sig att skolorna inom kommunen har så olika ekonomi?

  Nästa möte

  20/5 Klassombudsmöte

  Published on maj 5, 2014 · Filed under: Föreningsdokument; Tagged as: ,
  Kommentarer inaktiverade för Klassombudsmöte 2014-04-23
 
false