Nästa möte

Inga möten planerade just nu!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 238 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Björnbodaskolans föräldraförening behöver dig!

  Björnbodaskolans föräldraförening är ett föräldrainitiativ som syftar till att göra barnens skolvardag så bra det går. Vi som varit aktiva i föräldraföreningen har barn som snart är för stora för Björnbodaskolan. Därmed behöver vi fylla på med nya föräldrar i styrelsen och som klassombud till våra möte med skolledningen. Utan engagerade föräldrar kommer föreningen att läggas ner.

  Att vara med i styrelsen innebär en möjlighet att besluta om vilka frågor föreningen skall driva, samt att ordna aktiviteter i enlighet med stadgarna. Hur ofta man träffas och hur mycket arbete som krävs är upp till styrelsen själv att avgöra. Om du vill kandidera till styrelsen så hör av dig direkt till ordförande Nicole, nicole.medin@bjornbodaff.se.

  Att vara klassombud innebär att man tar med sig aktuella frågor från klassens föräldrar till möte med skolledningen (vi diskuterar alltid på gruppnivå, aldrig enskilda barn!). Det är ungefär ett möte i månaden. Om du vill bli klassombud kan du anmäla det till skolans rektor Tobias (tobias.hansson@stockholm.se) eller bara komma på första mötet, den 20 september kl 18 i personalrummet på våning 2.

  Published on september 7, 2018 · Filed under: Meddelanden;
  Kommentarer inaktiverade för Björnbodaskolans föräldraförening behöver dig!
 
false