Nästa möte

Tisdag 3 december 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 229 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2012/2013

  Styrelsen

  Åsa Lundborg – Ordförande samt tom mars 2013 Kassör

  Katarina Stenqvist – Huvudklassombud

  Sara Wickert – Kassör from mars 2013

  Eva Gunnarsson – Sekreterare

  Pernilla Fernberger – ordinarie ledamot

   

  Styrelsemedlemmarnas ansvarsområden

  Åsa Lundborg: Lokalgruppen, Björnbodaskolans kväll, möten med rektor och skolkläder samt ekonomi

  Katarina Stenqvist: Bjuda in klassombud till möten och uppdatera klassombudslistan, Björnbodaskolans kväll

  Eva Gunnarsson – Sekreterare, möten med rektor

  Sara Wickert – Trygghetsvandringen, möten med rektor och Björnbodaskolans kväll samt ekonomi

  Pernilla Fernberger  – Hemsidan, sexornas avslutningslunch

  Lokalgruppen

  Under hösten 2012 har arbetet med Utbildningsförvaltningen och Gunnar Wohlin fortsatt. Under 2012/2013 har en paviljonginventering gjorts, man har inventerat skolan alla lokaler efter anmärkningarna i samband med anmälan till arbetsmiljöverket som gjordes våren 2012. Under våren har SISAB åtgärdat en del av problemen. För mer info var vänliga se vår hemsida.

  Skolkläder

  Under hösten 2013 såldes skolkläder med hjälp av Skolgarderoben. Under hösten 2013 kommer skolgarderoben att sälja skolkläder 20 sep – 7 okt. Provdag: onsdag 25 SEP kl 16-17 vid matsalen. Leverans: till skolan vecka 45 (direkt efter höstlovet).

  Alla hjärtans dag

  På alla hjärtansdag den 14 februari 2013 bjöds eleverna och skolans personal på gelehjärtan, detta bekostade föräldraföreningen.

   

  Teater

  Hösten 2012 presenterade Mitt i prick teatern föreställningen Neandertalaren för årskurs 3-6 och lärare, vilket var mycket uppskattat av både elever och personal. Under våren 2013 presenterades föreställningen Kompisar för årskurs F-2, detta bekostade föräldraföreningen. Båda föreställningarna var elever och pedagoger nöjda med.

   

  Trygghetsvandringen

  En tävling hade vi även i år och vinnaren har inte kunnat presenteras än – men kommer presentera det i samband med årsmötet.

   

  Ett stort tack för alla föräldrar som var med och vandrade under året. Detta uppskattas av fältassistenterna i området. På hemsidan finns en logg på vad som hände under vandringarna för den som vill ha mer information. Vinstpengarna är tagna från föräldraföreningens konto. Första pris är 2 000 kronor och andra pris är 500 kronor till klasskassan.

   

  Björnbodaskolanskväll

  Denna kväll ägde rum onsdagen den 21 maj 2013 och vädret var varmt och soligt. Stort tack till alla som medverkade och gjorde denna kväll till en toppen kväll. Totalt så samlades det in 24 500 kronor, en del utlägg ska tas därifrån men det är ändå en stor summa pengar till föräldraföreningen som oavkortat går tillbaka till eleverna i form av t.ex. rastleksaker.

   

  Hemsidan

  Hemsidan fungerar och föräldraföreningen lägger upp viktig information där – det går att prenumerera på nyheter d.v.s. att man får ett mail då det lagts upp något nytt på hemsidan. Detta är ett tips om man väl sätta sig in i vad som händer i skolan och hur vi arbetar med elevernas arbetsmiljö den tid de är i skolan.

   

  Rastleksaker

  Diskussion med fritidsansvarig Cecilia, hon fick uppdraget att presentera en ”önskelista” på vad skolan önskade sig till skolgården. Under våren så bidrog vi med 5 000 till rastleksaker.

   

  Årsstämma

  Den 12 september 2012 hade man årsstämma och deltagandet var inte högt men en ny styrelse utsågs.

   

  Styrelsemöten

  Styrelsen har haft 6 styrelsemöten under verksamhetsåret 2012/2013. Inför varje styrelsemöte har representatner från styrelsen haft möten med rektor Agneta Brandelius.

  Klassombudsmöten

  Datum för dessa möten finns på hemsidan i god tid och då presenterades även om det var något speciellt som det skulle fokuseras på. Även föräldar är välkomna på dessa möten, ej enbart klassombuden. Protokoll från mötena presenteras på hemsidan.

  Ekonomi

  Under verksamhetsåret så har ekonomin skötts av både Åsa Lundborg tom mars 2013 och Sara Wickert from mars 2013 av den enkla anledningen att få tillgång till kontot. Ekonomin är stadig och vi hade under detta år rekord då det gäller betalande medlemmar 165 stycken i december 2012 och det tillkom några till i början på 2013.

  Förslag på styrelse för läsåret 2013/2014

  Ur den ”gamla” styrelsen har följande personer valt att fortsätta arbetet:

  • Pernilla Fernberger
  • Katarina Stenqvist
  • Åsa Lundborg
  • Sara Wickert
  Published on augusti 21, 2013 · Filed under: Föreningsdokument; Tagged as: ,
  Kommentarer inaktiverade för Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2012/2013
 
false