Nästa möte

Tisdag 3 december 2019 kl 17.30 i personalrummet paviljongen våning 2.


Välkomna!

Prenumerera på information

Få alla nya inlägg direkt till din mailbox! Fyll i din e-postadress nedan och klicka på knappen. Följ sen instruktionerna i mailet du får.

Gör som 229 andra, prenumerera du med.

Följ oss!

 • Brev till utbildningsförvaltningens tjänstemän angående lokaler

  Styrelsen har idag skickat ett mail till de tjänstemän på utbildningsförvaltningen som vi träffade i våras för diskussion om lokalsituationen. Anledningen till mailet är att vi inte hört någonting alls från dem, utom att det möte vi hade inplanerat i september ställdes in.

  Mottagare av mailet:

  Gunnar Wohlin, utbildningsförvaltningen
  Malin Johansson, lokalstrateg
  Inga-Lill Ankerhag, biträdande rektor Björnbodaskolan
  Agneta Brandelius, rektor Björnbodaskolan

  Mailets innehåll:

  Vällingby 2012-11-07

  Med anledning av lokalsituationen på Björnbodaskolan i Vällingby har vi i Föräldraföreningen för Björnbodaskolan skapat en arbetsgrupp som arbetar med lokalsituationen på skolan. Vi hade möte med er under våren 2012 där vi kom överens om att träffas igen efter sommaren. Det mötet sköt ni upp med hänvisning till att inget hänt under sommaren på grund av sjukdom hos er medarbetare som skulle vara ansvarig för bla paviljonginventering.

  Fram till idag har vi inte fått någon ny information angående Björnbodaskolans lokalsituation. Den enda information som vi fått från rektor Agneta Brandelius är att beslutsfattandet skjutits fram till januari 2013.

  Under våren 2012 anmäldes skolan till arbetsmiljöverket och följden har blivit att SISAB tagit in konsulter som gjort en inventering och kartläggning av inomhusmiljön i byggnader A, B, C, D, E, F och H. Vi hoppas att ni känner till detta och att ni arbetar med att förbättra arbetsmiljön för eleverna och personalen på Björnbodaskolan.

  Vi önskar nu få information om vad som hänt och vad som kommer att hända och ha ett nytt möte med er, ta kontakt med ordförande Åsa Lundborg för planering av detta,
  asa.lundborg@bjornbodaff.se

  Hälsningar
  lokalgruppen som är en del av Björnbodaskolans Föräldraförening

  Published on november 7, 2012 · Filed under: Lokaler, Meddelanden; Tagged as:
  Kommentarer inaktiverade för Brev till utbildningsförvaltningens tjänstemän angående lokaler
 
false